Gastro dílna a catering

Gastro dílna denně vaří obědy pro své zaměstnance a uživatele, ve čtvrtek uvaří vyvážený oběd pro širokou veřejnost. Připravuje také palačinky a štrúdl pro kavárnu Slunečnici. Na objednávku zhotoví catering, který přiveze i s obsluhou.

Pravidelné čtvrteční obědy vyvážené stravy– jídelníček

Při všech pracovních činnostech je v gastro dílně kladen důraz na:
Dodržování zásad osobní a provozní hygieny.
Dodržování zásad HACCP (správné skladování a manipulace se surovinami).
Bezpečnost při práci s ostrými předměty (nože, sekáčky) a kuchyňskými spotřebiči (sporák, myčka, fritovací hrnec, trouba).
Udržování čistoty a příjemného vzhledu.

Pokud máte zájem o catering pro na vaši akci, rádi jej pro vás připravíme dle vaší poptávky, představ a požadavků.

Vedoucí tréninkových dílen, provozní kavárny:
Mgr. Sylvie osičková
Tel: 577 434 602
Mobil: 736 774 469
E-mail: osickova@slunecnicezlin.cz

Gastro dílna a cateringGastro dílna a catering